Home

Ambtelijk Secretaris

Werkwijze mediation

Welke situaties

Ouder-jongere mediation

Juridisch advies

Coaching

Over ons

Contact

Zelftest Mediation

Kosten mediation

Links

 
 

Onze visie


De visie van ENE mediation & personal assistance is duidelijk. Wij zijn er voor u ! Dat betekent dat u als klant centraal staat en dat wij u en uw vraag respectvol, integer en onafhankelijk zullen behandelen.

Door onze zeer ruime ervaring in het bemiddelen bij allerlei conflicten / scheidingen maar ook voor bedrijfskundige- en juridische adviezen, kunnen wij u maatwerk leveren.
Ook verzorgen wij individuele coachingstrajecten waarbij ook letterlijk buiten de paden wordt getreden.

Bij ENE mediation & personal assistance kunt u daarom terecht voor professionele hulp en ondersteuning.
 
 

Erik Revenboer


Ik ben in 2005 succesvol afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool te Groningen waar ik mijn post-HBO opleiding mediation heb genoten. Deze opleiding is door het NMI-erkend. Ik heb mijzelf aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging.

Gedurende 26 jaar ben ik actief geweest als bestuurder en belangenbehartiger / raadsman binnen een vakorganisatie. Voor velen ben ik opgetreden in allerhande arbeidsconflicten.

Naast mijn opleiding tot mediator, heb ik een groot aantal opleidingen en cursussen gevolgd en dit veelvuldig in de praktijk toegepast. Dit op het gebied van personeelszorg, rechtspositie, arbeidsomstandigheden, scholingsactiviteiten en coaching.

Na enkele jaren zelfstandig te hebben gewerkt en als freelance mediator bij Mediation BV hebben Emmie en ik ENE mediation & personal assistance gestart op 1 oktober 2009.
 
Vanaf 1982 tot heden heb ik binnen de overheid en de zorg deel uitgemaakt van dienstcommissies en ondernemingsraden als secretaris en ambtelijk secretaris. Hiervoor heb ik de noodzakelijke studies gevolgd. Aan diverse ondernemingsraden heb ik inhoudelijke scholing verzorgd over de Wet op de Ondernemingsraden en cursussen, gericht op persoonlijke- en team effectiviteit.
 

 
 

Emmie Pool


Ik ben afgestudeerd als HBO bedrijfskundige aan Windesheim. Naast mijn werkzaamheden binnen ENE mediation & personal assistance ben ik als leidinggevende werkzaam binnen de overheid. Op het gebied van verandermanagement, vertrouwenswerk, coaching en diversiteit heb ik jarenlange ervaring.
 
 


 
Op een arbeidsconflict zit men over het algemeen niet te wachten. Het leidt vaak tot een verpeste sfeer op de...
                             Lees meer ...>>>